fbpx

Persoonlijke begeleiding, de sleutel tot succes

Snel wat kilo’s kwijtraken is niet zo moeilijk. Uw streefgewicht vasthouden kan echter een stuk lastiger zijn. Het veronderstelt dat u uw eet- en leefpatroon blijvend verandert. Dat kan niemand voor u doen, maar we kunnen u daar wel bij helpen. U wordt vanaf de allereerste kennismaking intensief begeleid door een onafhankelijke diëtist. Uw contactpersoon, adviseur, sparringpartner en vraagbaak. En vooral uw inspirator en motivator om toe te werken naar het gewicht dat bij u past.

De voordelen van een Prodimed diëtist

Een-op-een

Uw diëtist is niet alleen uw coach, maar ook uw vaste contactpersoon. Exact op de hoogte van uw persoonlijke doelen en uw vorderingen. Niemand die u beter kan begeleiden.

Makkelijk contact

Iets vragen? Wat bespreken of overleggen? Advies of gewoon een luisterend oor nodig? U kunt uw diëtist te allen tijde makkelijk bereiken, via mail, telefoon of chat.

Onbeperkt en kosteloos

Wij zien persoonlijke begeleiding als een voorwaarde voor succes. Daarom kunt u altijd een beroep doen op de diëtist die u ondersteunt. Kosteloos, zo vaak u maar wilt.

Geheel vrijblijvend

De begeleiding door uw diëtist is onderdeel van het programma. U zit nergens aan vast en kunt stoppen wanneer u wilt. U betaalt enkel en alleen voor de Prodimed-producten.

Uw eerste adviesgesprek

Nadat u uw afspraak heeft ingepland, wordt u gebeld door de diëtist die uw persoonlijke begeleider wordt. U maakt kennis met elkaar, bespreekt uw doelen en hoe u deze wilt bereiken. U ontvangt uitleg over het Prodimed Programma, uw inlogcode voor MyProdimed en een persoonlijk stappenplan, inclusief kostenplaatje.

Maak een afspraak

Afspraak inplannen
Kennismaking
Uitleg programma
Plan op maat
Kostenplaatje
Stappenplan
Startdatum bepalen

Intensieve begeleiding

In uw diëtist vindt u een kundige en betrokken coach. Hij of zij registreert uw weegmomenten en houdt uw dossier bij. Voorziet u van informatie en advies, volgt uw vorderingen op de voet en geeft aan wanneer het tijd is een volgende stap te maken en uw Prodimed-dieet af te bouwen. Uw diëtist geeft u handige tips en lekkere recepten en motiveert u op momenten dat u het wellicht eens moeilijk heeft. Een onmisbare reisgenoot op weg naar een gezond gewicht. Ook wanneer u dat gewicht heeft bereikt, in de control-fase, kunt u op hem of haar rekenen om dat gewicht vast te houden.

Benieuwd of Prodimed u past?

Meer weten? Benieuwd of het Prodimed Programma ook u past? Plan dan een telefonisch adviesgesprek in met een van onze diëtisten. Kosteloos en geheel vrijblijvend!

Plan een afspraak

  • Kennismaking met diëtist.
  • Uitleg programma.
  • Persoonlijk plan op maat.
  • Toegang tot MyProdimed.
  • Vrijblijvend en kosteloos.

Zorgprofessionals

Plan uw afspraak