fbpx

Het medisch-wetenschappelijk fundament onder Prodimed

In 2002 sloeg een groep van vooraanstaande diëtisten, voedingsdeskundigen en wetenschappers de handen ineen om het toenemende probleem van overgewicht en obesitas onder volwassenen tegen te gaan.

Uit dit initiatief ontstond Prodimed, dat een methode ontwikkelde die al snel de belangstelling kreeg van de (internationale) medisch-wetenschappelijke wereld. Een methode die gezondheidsklachten als gevolg van overgewicht succesvol aanpakt!

Waarom Prodimed?

Ervaring

Het Prodimed Programma heeft zich al meer dan 20 jaar in de praktijk bewezen. Talloze mensen met ongezond overgewicht maakten succesvol de stap naar een gezond eet- en leefpatroon. Ze voelen zich gezonder, fitter en energieker.

Wetenschap

Intensieve samenwerking met voedingsdeskundigen, medici, wetenschappers en onderzoekers vormt van meet af aan het fundament onder Prodimed. Daarmee is ons bedrijf een belangrijke, erkende schakel in de gezondheidszorg.

Specialisten

Diëtisten, (huis)artsen, medisch specialisten en voedingsdeskundigen. Wetenschappelijk onderzoekers en publicisten. Ze vinden elkaar in het Prodimed- netwerk, vanuit één gezamenlijke ambitie: iedereen een gezond gewicht.

Aanpak op maat

Samen met gezondheidsprofessionals ontwikkelden wij een uniek programma om mensen met een problematische BMI-score tot een blijvend gezond gewicht te brengen. Passend bij hun lichaam, levensstijl en gezondheidsdoelen.

Onze missie: Iedereen een gezond gewicht

Prodimed is geen traditioneel dieetprogramma dat zich richt op het uiterlijk. Esthetische winst is uiteraard meegenomen en ook bevorderlijk voor het welzijn en zelfvertrouwen van mensen. Maar wij focussen ons nadrukkelijk op het tegengaan van gezondheidsklachten als gevolg van problematisch overgewicht.

Daar zijn al onze inspanningen en continue investeringen in research & development op gericht: op gezondheidswinst. Dat is onze missie: iedereen een gezond gewicht!

Ontwikkeld door en met professionals

Prodimed is meer dan een gezond gewicht programma. Het is een beweging die mensen bewust wil maken van het belang van een gezond gewicht, om op die manier een bijdrage te leveren aan de volksgezondheid. Een beweging geïnitieerd door en met gezondheidsprofessionals.

Meer dan 20 jaar geleden bundelden diëtisten, voedingsdeskundigen en wetenschappers hun krachten om het toenemende probleem van overgewicht en obesitas op een effectieve manier aan te pakken. Dat initiatief is sindsdien uitgegroeid tot een internationaal netwerk van onafhankelijke professionals die zich achter het Prodimed Programma scharen. Doet u mee?

Bent u professional?

Benieuwd of Prodimed u past?

Meer weten? Benieuwd of het Prodimed Programma ook u past? Plan dan een telefonisch adviesgesprek in met een van onze diëtisten. Kosteloos en geheel vrijblijvend!

Plan een afspraak

  • Kennismaking met diëtist.
  • Uitleg programma.
  • Persoonlijk plan op maat.
  • Toegang tot MyProdimed.
  • Vrijblijvend en kosteloos.

Zorgprofessionals

Plan uw afspraak