fbpx

Maak kennis met Prodimed en profiteer van onze combideal

Het is tijd om uw gezondheidsdoelen te bereiken! Met onze combideal krijgt u niet alleen de beste producten voor uw gewichtsverlies, maar ook 1-op-1 online begeleiding door een dietist die een persoonlijk plan op maat zal opstellen om u te helpen bij het behalen en behouden van uw streefgewicht!

  • Inclusief 30 maaltijden + supplementen + shakebeker
  • Inclusief online 1-op-1 dietist + intake + consulten + nazorg.
  • Inclusief persoonlijk plan op maat + toegang tot MyProdimed.

Deze combideal bevat alles wat u nodig heeft voor de perfecte start.

Van  359,- nu tijdelijk verkrijgbaar voor  99,- inclusief verzendkosten.

Bestel combideal

Waarom Prodimed?

Ervaring

Het Prodimed Programma heeft zich al meer dan 20 jaar in de praktijk bewezen. Talloze mensen met ongezond overgewicht maakten succesvol de stap naar een gezond eet- en leefpatroon. Ze voelen zich gezonder, fitter en energieker.

Wetenschap

Intensieve samenwerking met voedingsdeskundigen, medici, wetenschappers en onderzoekers vormt van meet af aan het fundament onder Prodimed. Daarmee is ons bedrijf een belangrijke, erkende schakel in de gezondheidszorg.

Specialisten

Diëtisten, (huis)artsen, medisch specialisten en voedingsdeskundigen. Wetenschappelijk onderzoekers en publicisten. Ze vinden elkaar in het Prodimed- netwerk, vanuit één gezamenlijke ambitie: iedereen een gezond gewicht.

Aanpak op maat

Samen met gezondheidsprofessionals ontwikkelden wij een uniek programma om mensen met een problematische BMI-score tot een blijvend gezond gewicht te brengen. Passend bij hun lichaam, levensstijl en gezondheidsdoelen.

Gezond, gevarieerd en lekker!

Prodimed biedt u een uitgebreid assortiment hoogwaardige en smakelijke voedingsproducten, door onszelf ontwikkeld, ter ondersteuning van het programma in de reset– en recover-fase.

Ze helpen uw lichaam zich te herstellen en brengen de vetverbranding op gang. De voeding is gezond, rijk aan eiwitten en zo min mogelijk koolhydraten. Soepen, hoofdgerechten, desserts, dranken en tussendoortjes, met de juiste mineralen en vitaminen, afgestemd op uw gezond-gewicht-plan.

Deze voeding wordt aangevuld met onze eigen voedingssupplementen, die uw lichaam én geest in elke fase van het Prodimed Programma ondersteunen en versterken.

Persoonlijke begeleiding, de sleutel tot succes

Snel wat kilo’s kwijtraken is niet zo moeilijk. Uw streefgewicht vasthouden kan echter een stuk lastiger zijn. Het veronderstelt dat u uw eet- en leefpatroon blijvend verandert. Dat kan niemand voor u doen, maar we kunnen u daar wel bij helpen. U wordt vanaf de allereerste kennismaking intensief begeleid door een onafhankelijke diëtist. Uw contactpersoon, adviseur, sparringpartner en vraagbaak. En vooral uw inspirator en motivator om toe te werken naar het gewicht dat bij u past.

MyProdimed. Makkelijk, verhelderend en motiverend

Het Prodimed Programma is een programma op maat. Geschreven op uw situatie en uw doelstellingen. U kunt het altijd en overal inzien via MyProdimed, op de website of met de handige Prodimed-app op uw smartphone. Dat geldt ook voor de vorderingen die u maakt en de fase (resetrecovercontrol) waarin u zich bevindt.

U vindt op MyProdimed ook tal van smakelijke recepten, tips en adviezen. Via een overzichtelijke assortimentslijst kunt u eenvoudig uw favoriete maaltijden, dranken en tussendoortjes bestellen. Én MyProdimed is uw directe contactlijn naar uw persoonlijke coach.

Ervaringen met Prodimed

Vele zijn u voorgegaan. Hieronder zijn verschillende ervaringen te lezen van clienten die eerder onze professionals hebben ingeschakeld. Hierdoor krijgt u een eerlijk beeld van wat u kunt verwachten.

Onze missie: Iedereen een gezond gewicht

Prodimed is geen traditioneel dieetprogramma dat zich richt op het uiterlijk. Esthetische winst is uiteraard meegenomen en ook bevorderlijk voor het welzijn en zelfvertrouwen van mensen. Maar wij focussen ons nadrukkelijk op het tegengaan van gezondheidsklachten als gevolg van problematisch overgewicht.

Daar zijn al onze inspanningen en continue investeringen in research & development op gericht: op gezondheidswinst. Dat is onze missie: iedereen een gezond gewicht!