fbpx

Заедно го правиме светот поздраво место

Уникатната Prodimed програма резултираше од грижите на здравствените работници за растечкиот тренд на гојазност. Тоа е тренд којшто еволуира во здраствен проблем број еден во светот.

Повеќе од 200 физички и психолошки болести можат директно или индиректно да се препишат на проблематичната гојазност. Заедно можеме да направиме нешто за тоа.

Со освестување на луѓето за нивните нездрави навики на исхрана и живеење. Со нудење на здрави алтернативи и допуштајќи им да ги поседуваат. И со нивно интензивно водење во процесот.

Општи лекари, специјалисти, диететичари, болници, здравствени осигурители, работодавачи, администратори, спортски организации… Да ги здружиме силите за да формираме широка и силна мрежа со една заедничка амбиција!

Општ лекар

Дали гледате пациенти во вашата ординација чиишто симптми може да се препишаат на гојазност? Тогаш посочете им ја Prodimed програмата, која ќе ги одведе до постојана здрава тежина. Тоа е сè што го бараме од вас. Нашите диететичари ќе го направат останатото.

Диететичари

Како диететичари, знаете подобро од другите колку е тешко за луѓето да ги променат своите навики на исхрана и живеење. Prodimed им помага да достигнат и одржат здрава тежина. Тежина која им одговара.

Физиотерапевти

Како физиотерапевти знаете дека многу болести на луѓето се директно или индиректно предизвикани од гојазност. Поради тоа, посеочете им ја Prodimed програмата како додаток на вашиот третман. Тоа е сè што го бараме од вас. Нашите диететичари ќе го направат останатото.

Се прашувате дали Prodimed е вистинското за вас?

Сакате да знаете повеќе? Се прашувате дали програмата Prodimed одговара и за вас? Ако одговара, закажете консултација по телефон со еден од нашите диететичари. Бесплатно и без обврски!

Закажете состанок

  • Запознајте го вашиот диететичар.
  • Објаснување на програмата.
  • Персонализиран прилагоден план.
  • Пристап до MyProdimed.
  • Бесплатно и без обврски.
Закажете го состанокот.