fbpx

Нашата мисија

Здрава тежина за секој

Закажи состанок

Препорачано од лекари
Лично советување од диететичари
Без лекови/медицинска интервенција
Преку 20 години истражување и искуство

Добредојдовте во Prodimed

Прекумерната тежина може да доведе со сериозни здравствени проблеми. Физички и ментално. Можеби сте ги пробале сите нешта за да ги намалите килограмите, но без трајни резултати. Која е причината за тоа? Проблемот не е решен во самата срж. Ние следиме уникатен, медицински здрав пристап: програмата Prodimed.

Prodimed е ангажирана во истражување и развој во полето на одговорна исхрана и контрола на гојазност повеќе од 20 години. На оваа веб-локација можете да прочитате сѐ за нашата програма заснована на докази, која ве води до здрава тежина во три чекори. Вистинската тежина за вас. Развиена во соработка со здравствени работници и професионалци за храна, препорачана од лекари, надгледувана од независни диететичари.

На оваа веб-локација можете да прочитате сѐ за програмата Prodimed. Дали имате прашања или ви е потребна помош? Не двоумете се и слободно контактирајте со нас. Или оставете ги вашите информации и ние ќе ве контактираме. Целосно без обврска, се разбира.

Повеќе за Prodimed

Решавање на дебелината во самата срж

Гојазноста е број еден здравствен проблем ширум светот. Повеќе од 200 физички и психолошки болести може да се додадат – директно или индиректно – на нездрава гојазност. На пример, дијабетес 2 и висок крвен притисок. Проблеми во зглобовите и цревата. Проблеми со спиењето и депресија. Таквите симптоми се во голема мера предизвикани од нерамнотежа и воспаление во телото поради гојазност. Телото е болно. Програмата Prodimed гарантира закрепнување

Повеќе информации

Уникатен пристап со долготрајни резултати

За разлика од пристапите на вообичаената диета, програмата Prodimed го зафаќа проблемот со тежината во самата срж. Ние не сме примарно загрижени со „убава фигура“ и брзо губење на килограми. Prodimed ви нуди структуриран начин за да ја постигнете тежината која ви одговара. И да ја одржите! На крај краишта, програмата Prodimed исто така се истакнува во ова. Таа се фокусира на долг рок; на трајни резултати.

Повеќе информации

Ресетирање

Причината за болното тело е адресирана.

Закрепнување

Телото закрепнува а вие ја достигнувате целната тежина.

Контрола

Ќе прифатите здрава диета и животен стил.

Првичната консултација по телефон ја закажувате онлајн.
Диететичарот кој ќе ви стане личен придружник, ќе ве повика на прво запознавање и ќе ви ја објасни програмата. Заедно, ќе создадете прилагоден план. Сè е онлајн.
Стартувајте ја програмата Prodimed
Заедно со вашиот диететичар ќе одлучите кога да почнете. Почетниот комплет на Prodimed ги содржи сите хранливи материи и додатоци за здрав почеток.
Со правилната исхрана и додатоци, ние ќе ви помогнеме да го смирите вашето тело и да активирате согорување на мастите.
Започнат е природниот процес на закрепнување на телото. Оброците на Prodimed постепено се заменуваат со ваши сопствени.
Персонализираното советување и хранливите додатоци ви помагаат да одржите здрава диета и животен стил.

Лично онлајн подучување од диететичар

Почнувајќи уште од самиот прв вовед па до крајот на контролната фаза, ќе ве советува и мотивира еден на еден независен диететичар. Вашиот личен тренер, кој ќе ве контактира во одредени времиња и на кому можете да му се обратите кога сакате. Сите консултации се онлајн, се дел од вкупната програма и се целосно бесплатни.

Разновидност од вкупни оброци

Можете да изберете од широкиот асортиман на висококвалитетни хранливи производи. Мешано и вкусно. Високопротеинските оброци се развиени и формулирани од самата Prodimed. Тие го поттикнуваат закрепнувањето на вашето тело и согорување на масти во фазите на ресетирање и закрепнување. Потоа, ќе ги подготвите повторно вашите сопствени здрави оброци колку што е можно побрзо.

Сѐ се врши преку MyProdimed

Колку е полесно за вас, толку подобро ќе успееете во достигнување и одржување на вашата целна тежина. Користејќи MyProdimed (на веб-локацијата или како апликација на вашиот паметен телефон), секогаш и секаде ќе имате увид во вашиот план, вашиот напредок, точки на дејство и фокус. Во MyProdimed лесно ги нарачувате вашите оброци и додатоци. И таа е вашата директна врска со вашиот личен тренер.

Закажете го состанокот.