fbpx

MyProdimed. Лесно, проникливо и мотивирачко

Програмата на Prodimed е прилагодена програма. Скроена според вашата ситуација и вашите цели. Можете да ја погледнете во секое време, секаде преку MyProdimed, на веб-локацијата или со пригодната Prodimed апликација на вашиот паметен телефон. Тоа го вклучува напредокот што го правите и актуелната фаза во која се наоѓате (ресетирање-закрепнување-контрола).

Ќе најдете и многу вкусни рецепти, совети и препораки на MyProdimed. Чистиот список со производи ја олеснува нарачката на вашите омилени оброци, пијалоци и закуски. А MyProdimed е вашата директна контакт точка со вашиот личен тренер.

Пригодна сè-во-едно апликација

Диететичар

Вашиот диететичар ќе ве потсети за времињата на одмерување, ќе ги ажурира вашите записи, ќе ви даде совети за подготовка и ќе ве посоветува што треба а што не треба да јадете. Можете секогаш да се јавите, испратите е-пошта или пишете на чет за информации, совет, консултација и охрабрувачки збор.

Чекор по чекор план

Можете да го видите вашиот личен Prodimed план во секое време и секаде. Ќе видите точно во која фаза сте, што можете да јадете и кога и на кои дејства и точки на внимание треба да обратите внимание.

Напредок

Јасната контролна табла ви ја покажува почетната и целната тежина, вашата актуелна и изгубена тежина. Можете со краток поглед да видите дали сте над, под или на вашето целно ниво.

Оброци

Едноставно штиклирајте ги вашите омилени оброци, закуски и пијалоци во пригодниот асортимански список на MyProdimed. Нарачано денес, доставено утре. Исто така проверете ги и вкусните рецепти!

Рецепти

Преку MyProdimed, вие не ги нарачувате само вашите Prodimed производи. Ќе најдете и рецепти со кои можете да ги комбинирате. Како и многу изненадувачки, вкусни рецепти за подготовка на здрави оброци за вас самите.

Пријавете се и регистрирајте се

Со my prodimed, секогаш го имате вашиот план при рака, знаете што треба да правите, лесно ги нарачувате вашите оброци, наоѓате вкусни рецепти, кога и да сакате.

Се прашувате дали Prodimed е вистинското за вас?

Сакате да знаете повеќе? Се прашувате дали програмата Prodimed одговара и за вас? Ако одговара, закажете консултација по телефон со еден од нашите диететичари. Бесплатно и без обврски!

Закажете состанок

  • Запознајте го вашиот диететичар.
  • Објаснување на програмата.
  • Персонализиран прилагоден план.
  • Пристап до MyProdimed.
  • Бесплатно и без обврски.
Закажете го состанокот.