fbpx

Лично советување, клучот до успехот

Брзото губење неколку килограми и не е толку тешко. Сепак, одржувањето на целната тежина може да биде малку понезгодно. Тоа претпоставува дека трајно ќе ја смените вашата диета и животен стил. Никој не може да го направи тоа за вас, но ние можеме да ви помогнеме. Ќе бидете интензивно тренирани од независен диететичар уште од првата средба. Вашата точка за контакт, советник, спаринг партнер и извор на информации. А пред сè, ваша инспирација и мотиватор да работите кон тежината која функционира за вас.

Придобивките од диететичар на Prodimed

Еден на еден

Вашиот диететичар не е само вашиот тренер туку и вашето назначено лице за контакт. Точно информиран за вашите лични цели и вашиот напредок. Никој не може подобро да ве води.

Лесно за контакт

Сакате да прашате? Нешто да дискутирате или се советувате? Дали ви е потребен совет или едноставно уво за слушање? Можете лесно да го добиете вашиот диететичар во секое време, преку е-пошта, телефон или чет.

Неограничено и бесплатно

Ние го гледаме личното советување како предуслов за успех. Затоа, секогаш можете да го контактирате диетичарот кој е тука да ве поддржи. Бесплатно, колку често сакате.

Нема прикачени жици

Советувањето од диететичарот е дел од програмата. Не сте врзани за ништо и можете да се откажете кога сакате. Плаќате само за производите на Prodimed.

Вашата прва консултација

Откако ќе го закажете вашиот состанок, диететичарот кој ќе стане вашиот личен советник ќе ве повика. Ќе се запознаете еден со друг, ќе разговарате за вашите цели и како сакате да ги постигнете. Ќе добиете објаснување на програмата Prodimed, ваш код за најава за апликацијата MyProdimed и персонализиран чекор по чекор план, вклучувајќи пресметка за трошоците.

Закажи состанок

Закажете состанок
Вовед
Објаснување на програмата
Персонализиран и скроен план
Пресметка за трошоците
Чекор по чекор план
Постави почетен датум

Интензивно советување

Ќе видите дека вашиот диететичар е добро информиран и посветен тренер. Тој или таа ги запишува вашите вагања и води евиденција за вас. Ве обезбедува со информации и совети, го следи вашиот напредок и укажува кога треба да се направи следниот чекор и ја укинува диетата на Prodimed. Вашиот диететичар ќе ви даде корисни совети и вкусни рецепти и ќе ве мотивира во времиња кога можеби се борите. Незаменлив сопатник на патот кон здрава тежина. Дури и кога ќе ја достигнете таа тежина, во контролната фаза, можете да сметате на него или неа да ви помогне да ја одржите таа тежина.

Се прашувате дали Prodimed е вистинското за вас?

Сакате да знаете повеќе? Се прашувате дали програмата Prodimed одговара и за вас? Ако одговара, закажете консултација по телефон со еден од нашите диететичари. Бесплатно и без обврски!

Закажете состанок

  • Запознајте го вашиот диететичар.
  • Објаснување на програмата.
  • Персонализиран прилагоден план.
  • Пристап до MyProdimed.
  • Бесплатно и без обврски.
Закажете го состанокот.