fbpx

Програмата Prodimed функционира

Закажи состанок

Препорачано од лекари
Лично советување од диететичари
Без лекови/медицинска интервенција
Преку 20 години истражување и искуство

Што ја прави нашата програма поинаква?

Програмата Prodimed не е само некоја друга програма за губење на тежина која ветува супер брзо губење на тежина. Нашиот пристап е целосно поинаков и уникатен. Развиена во соработка со здравствени работници и професионалци за храна, препорачана од лекари, надгледувана од независни диететичари.

Повеќе од 200 здравствени проблеми може да се поврзат директно или индиректно со гојазноста. Prodimed оди во коренот на проблемот, го закрепнува вашето тело и ве носи до здрава и трајна тежина. Со многу вкусни и разновидни оброци за да не изгладнете. И со постојаната поддршка и охрабрување од личен диететичар.

Првичната консултација по телефон ја закажувате онлајн.
Диететичарот кој ќе ви стане личен придружник, ќе ве повика на прво запознавање и ќе ви ја објасни програмата. Заедно, ќе создадете прилагоден план. Сè е онлајн.
Стартувајте ја програмата Prodimed
Заедно со вашиот диететичар ќе одлучите кога да почнете. Почетниот комплет на Prodimed ги содржи сите хранливи материи и додатоци за здрав почеток.
Со правилната исхрана и додатоци, ние ќе ви помогнеме да го смирите вашето тело и да активирате согорување на мастите.
Започнат е природниот процес на закрепнување на телото. Оброците на Prodimed постепено се заменуваат со ваши сопствени.
Персонализираното советување и хранливите додатоци ви помагаат да одржите здрава диета и животен стил.

Здрава тежина во три фази

Ресетирање

Телото со прекумерна тежина има нерамнотежа на флората и воспаление во цревниот ѕид и црниот дроб. Тоа прво треба да се лечи и смири. Во фазата на ресетирање, ние ја обновуваме рамнотежата, го намалуваме воспалението и го активираме согорувањето на мастите на телото.

Повеќе информации

Закрепнување

Откако телото ќе се смири, следи фазата на закрепнување. Биоактивните елементи ги намалуваат нивоата на воспалување на здрави нивоа и му помагаат на телото да се исчисти. Наскоро ќе се почувствувате значително подобро; физички и ментално. Со согорувањето на мастите ќе ја достигнете целната тежина.

Повеќе информации

Контрола

Штом ќе ја достигнете целната тежина, клучот е да ја одржите. Биоактивните материјали ви помагаат да го направите токму тоа. Тие ослободуваат симптоми на повлекување поради помалиот внес на јаглехидрати и шеќери, давајќи спокој и мир. Тоа комбинирано со личниот тренинг од вашиот диететичар значително го олеснува одржувањето здрава диета и животен стил.

Повеќе информации

Трите столба на вашиот успех

Еден на еден тренинг од вашиот диететичар

Ќе ве советува еден на еден независен диететичар уште од првата минута. Токму личното советување ја прави нашата програма поинаква и успешна. Подучување од професионалец што ве информира, советува и пред сѐ, ве охрабрува! Сѐ онлајн: многу лесно и прикладно. Тој или таа ќе ви помогне да ја постигнете и одржите целната тежина на секој можен начин. Со прилагоден чекор по чекор план, бесплатна консултација и средби, совети, поуки и вкусни рецепти. И пред сѐ, со поддршка и охрабрувачки фидбек, на вашиот пат до здрава тежина.

Повеќе информации

Вистинските хранливи материи во вистинско време

Prodimed ви нуди широк асортиман на оброци и закуски. Висококвалитетни производи, богати со протеини и колку што е можно помалку јаглехидрати. Со голема разновидност и вкусови, бидејќи колку повкусно јадете и колку повеќе уживате толку е полесно да ја достигнете вашата цел. Овие производи и диететски додатоци се развиени и формулирани од нас и скроени точно за тоа што му е потребно на вашето тело. Тие му овозможуваат на вашето тело да се ресетира и закрепне и поттикнуваат согорување на масти. Потоа, (со совети и вкусни рецепти од вашиот диететичар!) ќе почнете повторно да ги подготвувате сопствените оброци колку што е можно поскоро.

Повеќе информации

MyProdimed. Гледате дека функционира!

Користејќи MyProdimed (на веб-локацијата или како апликација на вашиот паметен телефон), можете да го видите вашиот личен план и цели во секое време и насекаде. Но исто така и вашиот напредок, а токму тоа е она што енормно ве поттикнува и ви овозможува да одите напред. Тука ќе најдете и персонализирани совети од вашиот диететичар, рецепти и совети за подготовка, и каде што можете да разговарате во чет еден со друг. Исто така нарачката на нови производи е брза и лесна со користење на MyProdimed.

Повеќе информации

Се прашувате дали Prodimed е вистинското за вас?

Сакате да знаете повеќе? Се прашувате дали програмата Prodimed одговара и за вас? Ако одговара, закажете консултација по телефон со еден од нашите диететичари. Бесплатно и без обврски!

Закажете состанок

  • Запознајте го вашиот диететичар.
  • Објаснување на програмата.
  • Персонализиран прилагоден план.
  • Пристап до MyProdimed.
  • Бесплатно и без обврски.
Закажете го состанокот.