fbpx

Слободно можете да нѐ контактирате без никакви обврски.

Prodimed Benelux
Dragonder 14
5554 GM Valkenswaard
Холандија

+31 (0)88 800 1300
Пон. до пет. од 8:30 до 17:30

Разговарајте на чет со нашиот персонал.

Дали имате прашање или коментар? Ако имате, пополнете го формуларот подолу и ќе се обидеме да ви одговориме колку што е можно побрзо.

Закажете го состанокот.